Behoudt ambitieuze doeners voor de regio!

We komen ze met regelmaat tegen; de doeners die op de mavo of havo terecht zijn gekomen maar toch eigenlijk een beetje vastlopen. Veel ouders en leerlingen zijn zich er niet van bewust dat er ook een andere route mogelijk is.

Wat is het jammer als deze jonge mensen, soms met veel moeite, hun middelbare school diploma behalen en vervolgens de regio verlaten om in de stad een vervolgopleiding te gaan doen. Bijna vanzelfsprekend komen ze daar ook op de arbeidsmarkt terecht. Met als consequentie dat we ze min of meer kwijt zijn voor onze prachtige regio waar meer dan genoeg uitdaging te vinden is.

Als aanbieder van MBO opleidingen voor de technische en logistieke sector in de BBL vorm kunnen leerlingen bij ons hun ambitie waar maken.

Ze kunnen meteen aan de slag, eindeloos blijven ontwikkelen en ambitie in de regio vorm geven. GO-college werkt met kleine groepen van maximaal 12 leerlingen en biedt diverse BBL opleidingen op met name niveau 3 en 4.

Dus… Zit je in havo-4 en ben je er wel een beetje klaar mee? Bij ons kun je meteen instromen en aan de slag met een stevige uitdaging.