GO-college Delfgauw daagt de techneut van morgen uit

Met persoonlijke begeleiding, een flexibel lesprogramma waarbij je start en examen doet wanneer jij wilt en een locatie te Delfgauw, is GO-college de MBO-opleider voor de regio Delft, Lansingerland, Maassluis, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Met haar unieke belofte durft GO-college het dan ook aan. “We beloven je 6000,- opleidingsbudget voor het volgen van jouw opleiding elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde,” zo vertelt Jan de Jong, directeur van GO, trots.

Een MBO-opleider die er is voor de leerling

Jaarlijks leiden we zo’n 35 slimme doeners per jaar op. Vaak leerlingen die bij de grote, reguliere opleiders niet op hun plek zijn. En dat vinden we bij GO schokkend, maar in het huidige schoolsysteem ook logisch. Eén van onze leerlingen, Anouk, vertelt onlangs: “Bij grote opleiders was ik altijd een nummer en niemand kende me bij naam. Bij GO kennen ze niet alleen mijn naam, maar ook mijn karakter en mijn verhaal.” Met dat statement voltooit Anouk momenteel haar opleiding tot Eerste Monteur Elektronische Systemen (MBO-3). Dankzij GO heeft ze haar passie gevonden.

Starten en examineren op ieder moment

Juist omdat we er zijn voor de leerling, laten we waar mogelijk de standaard los. Zo hebben we geen vaste leerjaren, maar stippelen we met de leerling en het leerwerkbedrijf een programma uit dat past. Als je het opleidingscurriculum hebt doorlopen, ga je examen doen. We weten dat iedere leerling zijn eigen route, snelheid en groei nodig heeft. “We vinden het niet zo interessant hóe je er komt, maar dát je er komt. Juist voor de technische leerling die het bij de grote opleiders niet redt of in een hoger tempo naar het diploma toe wil werken,” vertelt Jan. Alle diploma’s voldoen overigens aan de landelijke standaard en zijn CREBO erkend. “We begeleiden je op een persoonlijker, flexibeler en passender manier waardoor je beter en zelfstandiger tot dat diploma komt.”

GO for it!

De komende weken zie je GO-college online en in het straatbeeld met de campagne ‘GO for it!’. Een uitdaging mét mooie belofte voor de leerling die nu vastloopt of binnenkort het mooie vak van monteur wil leren. In de campagne maak je direct kennis met twee leerlingen én de 60 leerwerkbedrijven die de opleidingen mogelijk maken. “Zo leer je ons nu alvast kennen. Is dat niet persoonlijk?”, aldus Jan.

GO-college is de particuliere techniekopleider waar je jouw MBO-3 of MBO-4 opleiding op je eigen tempo volgt. Wij geloven dat vakgericht opleiden alleen in samenwerking kan en dus leer je van ons én je leerwerkbedrijf. Persoonlijke begeleiding is bij ons geen woord, maar een belofte en versterkt jouw waarde in de praktijk.

 

Meer weten over GO-college Delfgauw?

Bezoek de website