Persoonlijke begeleiding: de weg naar zelfstandigheid voor MBO-techniek

Als je al eens bent gestart en gestopt met een MBO-opleiding, begrijp je hoe frustrerend het is om niet de juiste begeleiding te krijgen. En dat terwijl je wél graag aan de slag wil als elektromonteur, werktuigbouwkundige of eerste monteur installatietechniek. Persoonlijke begeleiding vinden wij het allerbelangrijkste als het gaat om jouw opleiding. Bij ons is die persoonlijke begeleiding dan ook een belofte.

Sleutel tot succes

Persoonlijke begeleiding is in veel gevallen de sleutel tot succes bij het volgen van een BBL-opleiding. Dat is bij ons mogelijk door de flexibiliteit die we bieden. Je kan bij ons op elk moment van het jaar starten. Onze vakcoaches, die zelf ruime praktijkervaring hebben, begeleiden de je één dag per week, terwijl je de overige vier dagen aan de slag gaat bij je leerwerkbedrijf. We geloven en zien dat persoonlijke begeleiding essentieel is om je goed naar zelfstandigheid te leiden. En aan die zelfstandigheid heb je het meeste.

 

 

“Bij Zadkine werd alles alleen maar uitgelegd… en uitgelegd… en uitgelegd. Je mist dan de praktijk en bent helemaal niet zelfstandig. Nu, doordat ik in de praktijk leer, ben ik veel zelfstandiger.”

Bekijk het hele verhaal van Giovani

Iedereen kent je naam en je verhaal

Anouk is één van onze leerlingen. Bij andere opleiders kende niemand haar naam, haar verhaal en haar persoonlijkheid. Daardoor voelde ze zich niet op haar gemak. Bij GO-college kennen we haar. En weten we precies wat nodig is. Daardoor doet Anouk succesvol examen.

 

“Je krijgt wel gezamenlijke lessen, maar geen klassikale lessen, dus iedereen zit op een andere plek de lesstof. Dat zorgt ervoor dat je zelfstandig moet kunnen werken, maar ook dat je op je eigen tempo je opleiding volgt. Ik heb straks 2,5 jaar gedaan over mijn 3-jarige opleiding, maar er zit ook een jongen in de klas die er slechts 13 maanden over doet. Bij GO kan dat. Samen met het persoonlijke en kleinschalige karakter, maakt dat GO exclusief.”

Bekijk het hele verhaal van Anouk

 

Ben je dus op zoek naar een cursus of opleiding elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde? Zoek je een omscholing naar elektrotechniek of ben je op zoek naar een elektromonteur opleiding voor volwassenen?

Met ons succesvolle, flexibele lesprogramma en onze persoonlijke begeleiding zien we je graag terug in Oude-Tonge of Delfgauw. We maken persoonlijk kennis met je en bespreken de mogelijkheden. Neem contact op.

GO-college is de particuliere techniekopleider waar je jouw MBO-3 of MBO-4 opleiding op je eigen tempo volgt. Wij geloven dat vakgericht opleiden alleen in samenwerking kan en dus leer je van ons én je leerwerkbedrijf. Persoonlijke begeleiding is bij ons geen woord, maar een belofte en versterkt jouw waarde in de praktijk.