Werken tijdens je opleiding: leer in de buurt

Het vinden van de juiste balans tussen werk, school en persoonlijke verplichtingen kan een uitdaging zijn. Een van de beste beslissingen die je kunt nemen om het jezelf gemakkelijker te maken, is het kiezen van een MBO school die dichtbij je huis of werkplek gelegen is.

Persoonlijker en nog dichterbij

In de grote steden zitten de bekende MBO-opleiders. Hoe fijn is het echter de persoonlijkste opleider nog dichterbij is? We zitten in Delfgauw en in Oude-Tonge en als dat voor jou dichtbij is dan heeft dat grote voordelen:

 

 1. Geen stressvolle reistijden meer
  Een MBO school dichtbij betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over lange en stressvolle reistijden. Geen gedoe met files, vertraagde treinen of drukke bussen. Je bespaart kostbare tijd en energie, waardoor je meer focus kunt leggen op je opleiding en andere verplichtingen.
 2. Flexibiliteit in je planning
  Met je MBO school in de buurt heb je meer flexibiliteit in je planning. Je kunt gemakkelijk tussen je werk, opleiding en persoonlijke activiteiten schakelen zonder dat je veel reistijd kwijt bent.
 3. Makkelijker vragen stellen
  Wanneer je MBO opleiding dichtbij is, is het ook makkelijker dat je vakcoaches makkelijker kan opzoeken. Bij GO-college geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding, dus hoe handig is het als je dichtbij woont en gewoon even langskomt?
 4. Leerwerkbedrijven ook in de buurt
  We werken met ruim 60 leerwerkbedrijven samen die ook in de buurt zitten. Niet alleen handig tijdens je opleiding, maar ook als je na je opleiding wil blijven werken bij je leerwerkbedrijf. Nu dichterbij = straks ook dichterbij!

Anouk is begin 30 als ze op zoek is naar een elektromonteur-opleiding. Naast een druk privébestaan, weet ze dat ze in de beroeps begeleidende opleiding (BBL) werk en school moet combineren. Ze ziet het niet zitten om heel de Randstad door te moeten en besluit wat voor haar het beste is: de school die fijn in de buurt zit.

 

“Ik zag het niet zitten om te werken en te leren en ook nog iedere avond na je school vanaf de andere kant van Rotterdam naar huis te moeten. Het is sowieso een pittig programma als je een opleiding start, dus minder reistijd is alleen maar prettig.”

Bekijk het hele verhaal van Anouk

Juist ook voor het opleiden van volwassenen

Bij GO-college rond Anouk haar opleiding succesvol af. Tijdens haar opleiding gaat ze 1 dag per week naar school en werkt ze 4 dagen per week bij haar leerwerkbedrijf. GO-college werkt met ruim 60 leerwerkbedrijven samen die ook in de buurt zitten. Dat maakt je opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek haalbaar. Juist bij een technische opleiding voor volwassenen is dat extra prettig.

De persoonlijkste opleider dichtbij

GO-college leidt de MBO-techneut van morgen op. We bieden techniekopleidingen in de richtingen elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek. Met ons persoonlijke lesprogramma, dat volledig in samenspraak en op maat wordt vastgesteld, zorgen we voor een bijzonder hoog kwaliteitsniveau en slagingspercentage. We helpen je écht op weg, ook als het even tegen zit. En dan is het fijn dat we dichtbij zijn.

“GO-college is niets voor je als je naar school gaat omdat je nou eenmaal naar school moet. Je werkt en bent er voor jezelf.”

Bekijk het hele verhaal van Anouk

Met persoonlijke begeleiding, een flexibele lesprogramma waarbij je start en examen doet wanneer jij wilt, het praktijkgerichte opleiden, en locaties te Delfgauw en Oude-Tonge, is GO-college de MBO-opleider voor de regio Delft, Lansingerland, Maassluis, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en ook voor Goeree-Overflakkee,  West-Brabant en Schouwen-Duivenland. We maken persoonlijk kennis met je en bespreken de mogelijkheden. Neem contact op.

GO-college is de particuliere techniekopleider waar je jouw MBO-3 of MBO-4 opleiding op je eigen tempo volgt. Wij geloven dat vakgericht opleiden alleen in samenwerking kan en dus leer je van ons én je leerwerkbedrijf. Persoonlijke begeleiding is bij ons geen woord, maar een belofte en versterkt jouw waarde in de praktijk.