Gebied vergroten

Afgelopen week rolde de tweede GO-college bolide de garage uit. Bestickerd en gewrapt in huisstijl en al. Als GO-college hebben we gekozen voor een technisch en duurzaam hoogstandje. Dat vinden we passen bij een ‘Exclusieve Techniekopleider’ met hart voor de regio.

Met deze gave karretjes willen we ons gebied letterlijk en figuurlijk vergroten. GO-college mag veel zichtbaarder worden in de grote regio. En dat niet alleen. We zùllen ook zichtbaarder worden.

Met de komst van de Regiodeal Zuid-Hollandse Delta, vinden wij de tijd rijp om aan te haken en grond vruchtbaar te maken voor de komst van een HW-college (Hoeksche-Waard) en een VP-college (Voorne-Putten). Daarmee komt er op elk van de eilanden een fullservice opleidingslocatie.

Naast mbo-opleidingen in de Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en straks ook Logistiek, hebben we namelijk ook een heel pakket aanvullende trainingen. Hiermee bieden we bedrijven een zeer uitgebreid scholingspakket voor het personeel.

Alle mbo-opleidingen verzorgen we in de BBL-vorm. Hiermee dragen we bij aan meer duurzaam opgeleide vakmensen die hun werkplek vinden in de regio.

En ja… daar worden al de nodige duurzame kilometers voor afgelegd. Zwaait u even als u ons tegenkomt?