go college iso-gecertificeerd

GO College opnieuw ISO-gecertificeerd

GO College is opnieuw ISO-gecertificeerd! En dat vieren we natuurlijk bijzonder graag met iets lekkers erbij. Zo’n ISO-certificering geeft jou een indruk van de kwaliteit van onze organisatie en daarmee ons onderwijs.

De absolute pluspunten van GO College volgens ISO?

  1. GO heeft de primaire kerntaken zeer goed op orde. Kortom: we zijn sterk in het aanbieden van goed onderwijs;
  2. GO kent een zeer open cultuur waarbinnen er ruimte is voor ieder individu;
  3. GO heeft een hoge aanwezigheid van zeer ervaren medewerkers, waarmee seniore kennis ten goede komt aan het onderwijs;
  4. GO hanteert een no-nonsens en pragmatisch HR-beleid;
  5. GO is en blijft iedere dag opnieuw nieuwsgierig naar verbetering en onderzoekt altijd hoe het anders kan. We nemen feedback en input dan ook zeer serieus.

Zo zie je maar. Toen we ruim 10 jaar geleden begonnen, wilden we het onderwijs verbeteren. Richten op de leerling en het primaire leerproces. Voor ons is er geen ruimte voor interne belemmering of rompslomp, omdat dat altijd nadelig is voor je primaire proces. Als je kiest voor particulier onderwijs kan je écht het verschil maken in de kwaliteit die je belooft. Precies daarom doen we wat we doen. Ook komend jaar dragen we deze ISO-certificering dan ook met trots!

GO-college is de particuliere techniekopleider waar je jouw MBO-3 of MBO-4 opleiding op je eigen tempo volgt. Wij geloven dat vakgericht opleiden alleen in samenwerking kan en dus leer je van ons én je leerwerkbedrijf. Persoonlijke begeleiding is bij ons geen woord, maar een belofte en versterkt jouw waarde in de praktijk.

Vragen, pers en communicatie t.a.v. dhr. de Jong: administratie@gocollege.nl