Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Kennis maak je met elkaar

GO-College zorgt er voor dat u ook in de toekomst beschikt over gekwalificeerd en goed personeel. Samen met het regionale bedrijfsleven leiden wij onze leerlingen op. GO-College vindt namelijk: ‘Kennis maak je met elkaar’. Met als resultaat een toekomstgerichte medewerker die beschikt over actuele kennis. Kennis en vaardigheden die ú nodig heeft in uw bedrijf. U leert uw leerlingen immers wat in de functies van uw bedrijf belangrijk is. Het bedrijfsproces is leidend, de leerling staat centraal en de docent is terug in zijn kracht.


Opmaat naar
goed personeel


Invloed op
het leerproces


Altijd actuele
kennis paraat


Duurzame
investering

Uw kansen en mogelijkheden

GO-college is de opmaat voor toekomstige medewerkers, zowel op proces- als op kennisniveau. Door de nauwe samenwerking heeft u zelf invloed op het leerproces van de medewerker. Dit resulteert in een kortere opleidingstijd, hoger gekwalificeerd personeel met actuele kennis en aansluiting op uw bedrijfsvoering.

Werknemers die hun opleiding bij GO-college volgen, krijgen naast de generieke en beroepsgerichte vakken altijd:

  • Soft Skills voor Techneuten (een training van 10 lessen)
  • Basiskennis LEAN (cursus inclusief praktijkopdracht van 5 lessen)
  • VCA VOL

Opleiden op maat

Opdrachtgevers stellen steeds vaker strikte eisen aan hun leveranciers. Heeft u bijvoorbeeld een werknemer met een opleiding werktuigbouwkunde en is het noodzakelijk dat hij zich omwille van de werkzaamheden verdiept in een onderdeel van elektrotechniek?

Bij GO-college is het mogelijk losse modules af te nemen van opleidingen. Zo zorgt u ervoor dat uw werknemers te allen tijde beschikken over parate, actuele kennis die nodig is voor hun werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u meer wilt weten over het afnemen van losse opleidingsmodules.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaam investeren

Opleiden via GO-college betekent duurzaam investeren in uw medewerkers. Naast het aanbieden van de opleidingen binnen Werktuigbouwkunde, Installatietechniek en Elektrotechniek, is GO-college flexibel om een opleiding op maat aan te bieden. Modules binnen opleidingen kunnen afgestemd worden op de werkzaamheden die een werknemer doet binnen het bedrijf. Zo beschikt uw werknemer uiteindelijk over de kennis en vaardigheden die voor de toekomst nodig zijn in uw organisatie. Naast het afstemmen van de modules binnen de opleiding, kunt u er ook voor kiezen om werknemers die reeds een diploma hebben, losse modules van een opleiding aan te bieden. Wij adviseren u hierin graag.

Interesse om leerbedrijf te worden?

Wilt u uw bedrijf aanmelden als leerbedrijf of meer informatie omtrent ‘leerbedrijf’ worden? Neem contact met ons op!