Contact opnemen

leverancier

Ik ben een

Kennis maak je met elkaar

GO-College zorgt er voor dat u ook in de toekomst beschikt over gekwalificeerd en goed personeel. Samen met het regionale bedrijfsleven leiden wij onze leerlingen op. GO-College vindt namelijk: ‘Kennis maak je met elkaar’. Met als resultaat een toekomstgerichte medewerker die beschikt over actuele kennis. Kennis en vaardigheden die ú nodig heeft in uw bedrijf. U leert uw studenten immers wat in de functies van uw bedrijf belangrijk is. Het bedrijfsproces is leidend, de leerling staat centraal en de docent is terug in zijn kracht.

“Door de goede samenwerking met het GO-college hebben wij al heel wat leerlingen kunnen laten doorgroeien naar een mooie vaste baan binnen ons bedrijf. Het is fijn om zo ook zelf invloed op het kennisniveau van studenten te hebben.”


Opmaat naar
goed personeel


Invloed op
het leerproces


Altijd actuele
kennis paraat


Geen financiële
risico’s

Uw kansen en mogelijkheden

GO-College is de opmaat voor toekomstige medewerkers, zowel op proces- als op kennisniveau. Door de nauwe samenwerking heeft u zelf invloed op het leerproces van de medewerker. Dit resulteert in een kortere opleidingstijd, hoger gekwalificeerd personeel met actuele kennis en aan- sluiting op uw bedrijfsvoering. De leerling krijgt uitbetaald via een uitzendbureau. Hierdoor loopt uw bedrijf geen risico.

Interesse om leerbedrijf te worden?

Sed quist ma sinullo ribusae volest fugit, sim net que estis est ea ex eturio cus ent atus verum et aut am, volo omnihicabo.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube