Nieuwsflits april 2021

DELFGAUW OPEN IN AUGUSTUS

De ontwikkelingen staan niet stil en dus beweegt GO-college mee. We zijn bezig met het onderzoeken of we in 2021 in Delfgauw een opleiding kunnen starten voor werktuigbouwkunde.

De eerste leerlingen en leerwerkbedrijven zijn er al uit met elkaar en staan te popelen om aan de slag te gaan.

We willen nu in contact komen met technische bedrijven in Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp en omgeving, die nieuwe medewerkers zoeken. De praktijk op onze school is afgestemd op het leerwerkbedrijf van de leerling. Er is elke 6 weken overleg tussen school, leerwerkbedrijf en de medewerker.

We gaan daadwerkelijk starten zodra er zekerheid is dat we in 2021 minimaal acht mensen gaan opleiden. Met name voor de richting elektrotechniek is er animo in deze regio.

 

SPIJKENISSE VOLGT

Vanuit Spijkenisse krijgen we vragen om in de regio te starten met onze mbo-opleiding, niveau 3 en 4, richting werktuigbouw en elektrotechniek.

Ook daar zijn veel bedrijven die de vacatures niet kunnen vervullen omdat mensen niet de juiste opleiding en skills hebben.

Vakmensen die onderwijs hebben gekregen in softskills kun je met een gerust hart op pad sturen. Zij weten hoe ze met klanten moeten omgaan.

Op GO-college wordt het lesprogramma aangepast aan de opleidingsvragen van bedrijf en medewerker. Je hebt dus invloed op de lesstof.

GO-college is praktijkgericht en biedt bij-  of omscholing in de techniek. Ook voor de omscholend zoeken wij mee naar leerwerkbedrijven.

 

ALTIJD VCA

Veiligheid en welzijn zijn erg belangrijk.

Welke opleiding je ook kiest, vast onderdeel is VCA-vol. Daarmee ben je letterlijk klaar om aan de slag te gaan.

Klik op de link van de leerbedrijven op onze site voor de actuele vacatures

 

Wil je in deze tijd je medewerkers collegiaal uitlenen? Wij kunnen een speciaal leerprogramma maken. Aan de slag, daar gaat het om!

 

GO-college:   diverse opleidingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Installatietechniek.
Exclusieve techniekopleider