Nieuwsflits februari 2021

OPEN DAG
Ook wij kunnen dit jaar niet letterlijk de deur van de school openzetten en je laten ervaren hoe het is om te leren en werken in de techniek.
Juist als nog niet precies bekend is waar jouw talent ligt, is het des te leuker om rond te kijken.
Wat we wél hebben zijn de foto’s van voorgaande jaren. En we hebben informatie van de leerbedrijven waar we een warme band mee hebben. En, niet onbelangrijk, de vakcoaches die samen met jou werken aan je kennis en kunde op veel gebieden. Techniek is wat je trekt, theorie leren wij jou door middel van een leerplan waar je zelf de architect van bent.
Doorgaans hebben onze leerlingen binnen 1,5 – 2 jaar hun diploma voor mbo 3 of 4 op zak. Kun je sneller? Dan gaat het ook sneller.
Niet onbelangrijk: vanaf dag 1 werk je 4 dagen per week bij een leerbedrijf.
Lijkt het jou wat? Volg onze Social Media-kanalen. Of neem contact met ons op. We geven je graag uitgebreide informatie.

 

EIGEN REGELS
Natuurlijk voldoen onze examens aan de landelijke normen. GO-college staat onder toezicht van de onderwijsinspectie.
Wat anders is: jij doet examen op het moment waarop jij er klaar voor bent. Op onze school.
Assessoren, dat zijn de mensen die je proeve van bekwaamheid bij het leerbedrijf beoordelen. Ook zij voldoen aan een groot aantal eisen. Van hen vragen wij zeer uitgebreide vakkennis.
Onze vakcoaches zij meer dan gewone leraren. Zij staan dicht op het bedrijfsleven, volgen de innovaties en geven les aan doeners. De theorie als basis voor de uitvoering van werken. Behalve theorie overbrengen, werken ze met de leerling aan zelfontwikkeling. Daar komt hun talent pas goed tot zijn recht!
Intern houden we elkaar scherp door intervisies en het volgen van alle niveaus. Klein en flexibel, met de blik op wat de leerlingen én de leerbedrijven nodig hebben.

 

LEERWERKBEDRIJVEN
35 leerlingen en tal van leerbedrijven die bereid zijn om te investeren in leerlingen.
Elke partij heeft veel te bieden. En samen maken we er werk van om vakmensen op te leiden. Ben jij onze volgende kandidaat?

GO-college: diverse opleidingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Installatietechniek.

 

WIJ ZIJN ELKE DAG OPEN!