NIEUWSFLITS

VOOR DECANEN

Ook wij kunnen dit jaar niet letterlijk de deur van de school openzetten en laten ervaren hoe het is om te leren en werken in de techniek.

Juist als een leerling zelf nog niet precies weet waar zijn/haar talent ligt, is het des te leuker om rond te kijken. Wat wij wél hebben zijn de foto’s van voorgaande jaren. En we hebben informatie van de leerbedrijven waar we een warme band mee hebben. En, niet onbelangrijk, de vakcoaches die samen met leerlingen werken aan kennis en kunde op veel gebieden. GO-college komt graag in contact met de leerling, als werk in techniek een optie is. In ons leerplan is de leerling zelf aan zet.

Maatwerk Doorgaans hebben onze leerlingen binnen 1,5 – 2 jaar hun diploma voor mbo 3 of 4 op zak. Wil iemand sneller? Dan kan het ook sneller. Niet onbelangrijk: vanaf dag 1 werkt de leerling 4 dagen per week bij een leerbedrijf.

 

VOOR OUDERS

Eigen regels Natuurlijk voldoen onze examens aan de landelijke normen. GO-college staat onder toezicht van de onderwijsinspectie.

Flexibel Wat anders is: uw kind doet examen op het moment waarop zij/hij er klaar voor is. Op onze school. De proeve van bekwaamheid maakt een leerling bij het leerbedrijf. Dat is wel zo praktisch. En stimulerend.

Onze vakcoaches zijn meer dan gewone leraren. Zij staan dicht op het bedrijfsleven, volgen de innovaties en geven les aan doeners. De theorie als basis voor de uitvoering van werken. Behalve theorie overbrengen, werken ze met de leerling aan zelfontwikkeling. Daar komt hun talent pas goed tot zijn recht!

Wij werken bedrijf gestuurd. Zodat uw kind ook echt klaar is om aan het werk te gaan. Klein en flexibel, met de blik op wat de leerlingen én de leerbedrijven nodig hebben. Daarin zijn we exclusief.

 

OVER LEERWERKBEDRIJVEN

Tal van leerbedrijven zijn bereid om te investeren in leerlingen.

Leerling, GO-college en leerbedrijf hebben elk veel te bieden. Ben jij onze volgende kandidaat? Wij gaan samen met jou op zoek naar een passend leerbedrijf in jouw buurt.

GO-college: diverse opleidingen elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek.

 

Interesse? Volg onze social media kanalen. Of neem contact met ons op. We geven graag persoonlijk uitgebreide informatie.