Omscholen biedt nieuwe kansen!

Hoe vervelend het ook kan zijn als je je baan kwijt raakt, het biedt altijd nieuwe kansen. Veel bedrijven bieden in ontslagsituaties bijvoorbeeld trajecten waarmee je een prima start kan maken om een studie te gaan doen.

De opleidingen bij GO-college zijn een degelijke en duurzame basis als je je wilt laten omscholen naar een technisch beroep. De entreetest laat zien wat bij jou past en aan de hand daarvan volgt een advies. Onze opleidingen zijn ontwikkelingsgericht georganiseerd. We kennen geen leerjaren. Op het moment dat je de lesstof voldoende beheerst, vraag je het examen aan. Zo ben je in staat je eigen planning te beïnvloeden. Geen 3-jarige MBO, maar zo lang als voor jou nodig is. In de praktijk zien we dat leerlingen gemiddeld 1,5-2 jaar nodig hebben om hun opleiding af te ronden.

Ook voor bedrijven die op zoek zijn naar technisch personeel is het aannemen en omscholen van nieuw personeel een interessante optie. Er zijn subsidies voor leer-werktrajecten die bij kunnen dragen aan het goed kunnen opleiden van (nieuw) personeel. Wij dragen graag ons steentje bij!

De eerste leerling die zich laat omscholen start komende week bij ons. Wie volgt?