Open Dag

GO-college: exclusieve techniekopleider voor een baan mét opleiding
Ons technisch opleidingsinstituut is gevestigd op Goeree-Overflakkee waar we een breed aanbod aan mbo-opleidingen hebben. Om er een paar te noemen: elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek. Kenmerkend voor ons is dat we een flexibele en persoonlijke aanpak hebben en daardoor maatwerk bieden. Bij ons start je direct bij een (leer)werkbedrijf in jouw eigen regio en pas je je opgedane kennis direct toe in de praktijk. Onze MBO opleidingen zijn BBL niveau 3 en 4. Je kunt een opleiding, mits je natuurlijk de juiste motivatie hebt, versneld afronden.

Intensieve begeleiding geeft houvast
Het afgelopen jaar hebben diverse techneuten hun opleiding succesvol afgerond. “Extra plezierig is dat je direct aan de slag kan in een technische functie,” vindt oud-leerling Harmen. Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn opleidingsperiode bij GO-college. “Tijdens de theorielessen staat de vakcoach altijd voor je klaar en voorziet  je van uitgebreide informatie om de stof eigen te maken. In de afgelopen jaren heb ik veel baat gehad bij de intensieve begeleiding en het kleinschalige karakter. Vooral de voortgangsgesprekken elke zes weken gaven mij veel steun en houvast, waardoor ik mijn opleiding in mijn eigen tempo kon afronden”, aldus Harmen. Hij is nu werkzaam bij Wetec dat gevestigd is in Stellendam.

Omscholen biedt nieuwe kansen!

Hoe vervelend het ook kan zijn als je je baan kwijtraakt, het biedt nieuwe kansen. Veel bedrijven bieden in ontslagsituaties bijvoorbeeld trajecten waarmee je een prima start kunt maken om een studie te gaan doen. De opleidingen bij het GO-college zijn een degelijke en duurzame basis als je je wilt laten omscholen naar een technisch beroep. De entreetest laat zien wat bij jou past en aan de hand daarvan volgt een advies over studieniveau en –duur.

Ook voor bedrijven die op zoek zijn naar technisch personeel is het aannemen en omscholen van nieuwe personeel een interessante optie. Er zijn subsidies voor leer-werktrajecten die kunnen bijdragen aan het goed kunnen opleiden van (nieuw) personeel.

Kom langs en maak kennis
Ben je benieuwd naar wat de technische bedrijven uit de regio en de opleidingen van GO-college jou allemaal kunnen bieden?  Kom een keer vrijblijvend langs en laat je informeren over de ruime keuze aan mogelijkheden.

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0187-750 834.

GO college – de exclusieve techniekopleider voor leren-werken (MBO BBL niv. 3 en 4) en trainingen.