GO college

Over

Over ons

Kennis maak je met elkaar. Daar staan wij voor. GO-college is een door het ministerie erkend privaat MBO opleidingsinstituut, (BRIN 30VR) dat de kennis- en de cultuurkloof overbrugt tussen het beroepenveld en het middelbaar beroepsonderwijs in de sector techniek. GO-college staat voor ‘GO: ervoor GAAN!’, ‘Gericht Opleiden’, ‘Goed Onderwijs’ en ‘Goeree-Overflakkee’. Wij verzorgen mbo technische opleidingen in nauwe samenwerking met (regionale) bedrijven. Leerlingen gaan meteen vier dagen per week aan de slag. Dit doen zij in een technische functie bij een partnerbedrijf in de regio. Daarnaast volgen zij drie dagdelen per week theoretische lessen.

Actuele vakkennis

Doordat de leerlingen meteen aan de slag gaan leren zij wat vandaag en in de toekomst belangrijk is in het vakgebied. Geen achterhaalde en verouderde lesstof, maar helemaal gericht op de actualiteit. Bovendien doen leerlingen meteen al relevante werkervaring op. Dat staat meteen goed op het CV!

Leren door doen

We onderscheiden ons van de reguliere opleidingencentra door individuele leertrajecten en ontwikkelingsgericht opleiden in samenwerking met het regionale bedrijfsleven. Leren door doen is daarbij het motto Geen ‘vierjarige opleiding’ maar de ontwikkeling van de leerling bepaalt de snelheid waarmee zij de opleiding doorlopen. Lesuitval behoort tot het verleden en het aantal vakantiedagen is hetzelfde als in het bedrijfsleven.

.

“Ik werk graag in de kleinschalige opzet van het GO-college.
Je kunt meer individuele aandacht geven en dat is winst voor iedereen.”

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alles over technische opleidingen en jouw toekomst!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube