Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

A en B Electrotechniek (Zuid-Beijerland)

A&B Electrotechniek is een allround elektrotechnisch installateur die bekend staat om zijn projectmatige aanpak en zijn actieve, betrokken houding naar elke klant.

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Dat merk je aan onze goede bereikbaarheid en korte lijnen, aan ons betrouwbare, vakkundige advies en aan onze nauwe betrokkenheid tijdens het hele project. We werken met een vast team van 45 medewerkers en een vertrouwd netwerk van externe partners. Met elkaar zijn we A&B Electrotechniek en zetten we ons in om elk project naar tevredenheid op te leveren.

Wij geloven in loyaliteit. Een goede relatie opbouwen met onze klanten. Daarom zetten we bij A&B Electrotechniek graag een stapje extra voor onze relaties. Zo leiden we bijvoorbeeld de kopers van een nieuwbouwproject rond in onze eigen showroom en informeren wij ze over alle mogelijkheden op elektrotechnisch gebied. Een extra service, waarmee we onze klanten graag ontzorgen.

Wij geloven in vernieuwing. Ons familiebedrijf staat al bijna 30 jaar en beweegt telkens mee met de enorme ontwikkelingen in het vakgebied. Digitalisering, automatisering of duurzaamheid, wij zorgen er telkens voor dat ons vakgebied geen verassingen voor ons heeft. Met de nieuwste kennis kunnen wij immers het beste advies geven aan onze klanten, en dat is waar wij voor staan.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube