Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Installatiebedrijf Deurloo (Schuddebeurs)

Installatiebedrijf Deurloo BV is een samenwerkingsverband van vakmensen met als doel het realiseren en in stand houden van energiebesparende en duurzame installatietechniek in diverse gebouwen. Van woningen tot bedrijfsgebouwen en van kaakchirurgie praktijken tot kerken. Vanuit Schuddebeurs op Schouwen-Duiveland bedienen ze de installatiemarkt in geheel Zuidwest-Nederland en voor een aantal opdrachtgevers zijn ze ook landelijk actief.

Welke installaties?

Het bedrijf is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatietechniek. Werktuigbouwkundige installaties welke ze ontwerpen en realiseren zijn:

  • sanitaire installaties (riolering, drinkwaterinstallaties, sanitair);
  • klimaatinstallaties (verwarming, ventilatie, airconditioning, en de daarbij behorende regelinstallaties).

Elektrotechnische installaties welke we ontwerpen en realiseren zijn:

  • licht-/kracht installaties;
  • toegangscontrole – en camerabeveiliging;
  • zonnestroominstallaties;
  • beveiligingsinstallaties (brandmeld-/ontruiming-/ inbraak-);

Voor al deze installaties verzorgt Installatiebedrijf Deurloo ook het service en onderhoud.

Wie zijn de opdrachtgevers?

De opdrachtgevers zijn divers. Zo voeren ze veel service- en onderhoudswerkzaamheden uit voor particulieren. Installatiebedrijf Deurloo BV heeft +/- 2000 particuliere onderhoudscontracten voor installaties in woningen. Service en onderhoud aan de cv-ketel is hierbij de focus, maar ook ventilatie-apparatuur, warmtepompen, airconditioners en de elektrotechnische installatie zijn in deze contracten opgenomen.

Naast particulieren zijn bouwprofessionals de voornaamste opdrachtgevers. Samen met de bouwprofessionals maakt Installatiebedrijf Deurloo nieuwe gebouwen, renoveert bestaande, of geeft ze een totaal nieuwe bestemming. Hierin nemen zij uiteraard de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor hun rekening, waarbij deze installaties op de meest efficiënte en effectieve wijze door in de gebouwen geïntegreerd worden.

Hoe doen ze dat?

Deurloo richt zich op het leveren van kwaliteit. Een installatie die netjes, strak en overzichtelijk gemonteerd is, die aan alle nationale en internationale eisen en regelgeving voldoet. Ontworpen en gemaakt naar de regels der kunst en opgeleverd met de juiste revisiegegevens, handleidingen en documentatie. Een installatie die voldoet aan de van te voren opgestelde en overeengekomen uitgangspunten en die ook op termijn hieraan blijft voldoen op een zo energiezuinig mogelijke manier.

De organisatie

Deurloo is een compacte organisatie. De service- en onderhoudswerkzaamheden worden geregeld door de bedrijfsleider service en onderhoud. Hij plant de service opdrachten en zorgt hierbij voor de juiste man op de juiste plaats. Voor projecten is de projectleider verantwoordelijk. Samen met de ontwerper/werkvoorbereider zorgt hij per project voor het ontwerp, de werkvoorbereiding, de planning, overleg met de opdrachtgever en aansturing van de uitvoering.