Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Le Duc Fine Food (Stellendam)

LEKKER SNACKEN ZONDER VLEES

Als makers van vegetarische appetizers leven wij zelf tussen de uien en aardappelvelden in Zuid-West Nederland. Als liefhebbers van lekker eten geloven wij in “snacken zonder vlees en dus zonder schuldgevoel”. Zo kunnen we nog langer genieten van wat de natuur ons geeft. In een veranderende wereld zien wij dat ook uw klanten minder vlees gaan eten. Wij helpen u graag uw klanten ongemerkt te verleiden tot een lekker vegetarisch hapje gevuld met het goede uit de natuur: groente, aardappel, kaas en champignons.

Het aantal vegetariërs groeit, vooral onder jongeren. Maar ook een veel grotere groep flexitariërs is gestart met minder vlees eten. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de bevolking actief vleesconsumptie vermindert. Toch willen we blijven genieten en maken we in het dagelijks leven rustig verschillende keuzes per dag. Naast thuis gezond koken eten we vaker buitenshuis en willen dan gewoon lekker snacken.

Niet voor niets is de consument een momentconsument. Toch kun u uw gasten ook buitenshuis verleiden met lekkere vega appetizers en snacks. Door verleidelijk te presenteren met lekkere vega appetizers en snacks. Door verleidelijk te presenteren en te promoten worden uw gasten op het idee gebracht ook bij u voor genieten zonder vlees te kiezen. Wij helpen u hier graag mee.