Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Damen Maaskant Shipyards (Stellendam)

De belangrijkste activiteit van Maaskant Shipyards Stellendam is de bouw van kotters. Daarnaast ontwerpen en bouwen ze zeegaande werkschepen, zoals boeienleggers en offshore-schepen. Het personeel heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van schepen en lieren op maat, die zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Maaskant maakt gebruik van zijn eigen, goed geoutilleerde machinewerkplaatsen, zodat ze 24 uur per dag optimale service kunnen bieden. In de drie droogdokken kunnen ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor grotere schepen worden verricht.

Damen Maaskant Shipyards Stellendam – geschiedenis
Maaskant is begonnen als reparatiebedrijf voor de lokale scheepvaart. In 1948 begon Piet Maaskant samen met zijn twee zonen een reparatiebedrijf voor de plaatselijke mossel- en garnalenvloot. Jarenlang hebben ze onderhoud en reparaties aan lieren uitgevoerd, en nu maken ze hun eigen lieren. Dankzij creativiteit en inventiviteit is Maaskant een van de meest geavanceerde bedrijven op dit gebied. Ook maken, repareren en onderhouden ze lieren die zijn vervaardigd volgens de specificaties van onze klanten. De werf is inmiddels een multidisciplinaire, internationale scheepswerf. Sinds 1984 maakt Maaskant Shipyards deel uit van de Damen Shipyards Group. Dit is een van de grootste scheepsbouwwerven ter wereld met eigen, goed geoutilleerde machinewerkplaatsen, waardoor de werf ook een optimale 24-uurs service kan bieden.

De werkwijze
Bij de bouw van nieuwe schepen werken we volgens de “Damen Standard”. Dit is het unieke scheepsbouwconcept van Damen, dat alles biedt wat de klanten willen: topkwaliteit, ontwerpen van bewezen kwaliteit, korte levertijden, weinig onderhoud en uitstekende wederverkoopwaarde.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube