Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Technisch Installatieburo H.C. Doornhein

Doornhein Installatietechniek is zowel regionaal als landelijk een begrip als het om kwaliteit en service gaat op het gebied van technische installatiesystemen. Een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar vakmanschap en ervaring, dat voor vele particuliere en zakelijke opdrachtgevers een vertrouwd adres vormt voor full service dienstverlening.

Topkwaliteit, topservice en persoonlijke aandacht voor de klant zijn kernwaarden waaraan concreet invulling wordt gegeven. De behaalde klanttevredenheidscijfers bij brancheorganisatie Techniek Nederland, met een 10 als gemiddelde score, laten onverbloemd zien dat Doornhein Installatietechniek hierin op eenzame hoogte verkeert. Dagelijks wordt eraan gewerkt dit ook zo te houden!

Doornhein Installatietechniek verzorgt het totale concept rondom technische installatiesystemen en richt zich naast de particuliere markt nadrukkelijk ook op de zakelijke markt. Tot de zakelijke opdrachtgevers behoren onder meer instellingen in de gezondheidszorg, bungalowparken, jachthavens, onderwijsinstellingen, beheerders van bedrijfskantoren, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Met het beschikken over een onderscheidende hoeveelheid officiële erkenningen gaat de vakbekwaamheid van Doornhein Installatietechniek beduidend verder dan certificering alleen.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube