Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Van Meer Industrial Services (Tholen)

FILOSOFIE VAN MEER

Van Meer is een system integrator en service provider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur.

De organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. Van Meer is voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en is specialist op het gebied van:

  • Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
  • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
  • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties …

Van Meer beschikt over zowel elektrische als mechanische expertise van aandrijfsystemen en streeft daarmee naar de hoogste kwaliteit. Door de betrokkenheid en flexibiliteit van hun mensen is de dienstverlening steeds op maat van elke klant. Communicatie, overleg en veiligheid staan daarbij centraal.

Missie… (Kern competenties)

… klanten en relaties ontzorgen en ondersteunen. Centraal daarin staan acties die gericht zijn op het adviseren, meedenken en duurzaam verbeteren van industriële processen en installaties en niet op het detecteren en herstellen van storingen alleen.

… is competente en ervaren medewerkers inzetten. Binnen een cultuur van openheid en transparantie worden betrokkenheid en verantwoordelijkheid gestimuleerd. Het team heeft daarin steeds de doelstelling om de beschikbaarheid van uw installaties te garanderen en verder te optimaliseren naar te toekomst.

… is een lange termijn relatie aan gaan, waarbij Van Meer ondersteuning biedt naar de bestaande assets van de klanten. Alsook vernieuwingen implementeren, zodoende organisaties innovatief, vooruitstrevend en competitief blijven binnen de industriële sector.

Visie… (Groeifactoren)

… uitgroeien tot een globale proactieve service partner in de begeleiding en ondersteuning naar efficiënt onderhoud en nieuwe assets binnen de core business. Van Meer realiseert dit door lange termijn relaties op te bouwen en samenwerkingen aan te gaan die meerwaarde creëren voor de klanten en de eigen organisatie, doch ook voor leveranciers die betrokken zijn binnen de verschillende industriële sectoren.

…waardecreatie realiseren en het hoogste servicelevel nastreven door diensten continue te verbeteren en te blijven innoveren.

…duurzaam ondernemerschap en business successen ontwikkelen. Van Meer streeft naar een uitmuntende kwalitatieve en duurzame dienstverlening en een veilige, gezonde en milieubewuste omgeving binnen onze eigen organisatie en die van deklanten.