Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Verkerk Sanitair en Tegelwerk (Brouwershaven)

Een nieuwe badkamer, naar eigen wens gemaakt; wat een luxe! Voordat het zover is, moet er heel wat gebeuren. Zo’n periode van verbouwen vergt behoorlijk wat tijd en energie. Om deze zorg uit handen te nemen, biedt Peter Verkerk een compleet pakket “op maat” aan.

Het pakket “op maat” kan bestaan uit alle werkzaamheden die er nodig zijn tot de nieuwe badkamer gerealiseerd is. Van het ontwerpen tot en met het afwerken.

Er kan een totaalplaatje geboden worden. Het begint met het opmeten en een voorlopig ontwerp. Vervolgens worden er schetsen gemaakt en geeft men  advies aan de klant bij het bepalen van de inrichting en kleuren van de badkamer. Daarna begint het “grote” werk; slopen, aanleggen van leidingen, stucwerk, tegelen, plaatsen van radiatoren, badkamer inrichten en tenslotte het fijne afwerken. Door alle werkzaamheden onder eigen dak te houden, weet Verkerk precies wat er omgegaan is. Daardoor is de kans op fouten gering. Er hoeft niet gewacht te worden op een verwarmingsmonteur, electriciën, stukadoor of schilder.