Contact opnemen

leerbedrijf

Ik ben een

Wetec (Stellendam)

Bij Wetec wachten ze niet af wat de toekomst brengt, maar maken ze hem zelf. Daarom begint de toekomst bij hen niet morgen, maar nu. Zij bedenken vandaag wat hun klanten morgen verder helpt.

Of het nu gaat om de zakelijke of de particuliere markt, de utiliteitsbouw of de woningmarkt, de visserij of de baggerindustrie; zij gaan de uitdaging aan en bedenken hoe het morgen beter kan.Van begin tot eind. Van idee tot resultaat.

Zij verhogen het rendement van schepen en bedenken, leveren en installeren alles wat daarvan nodig is. Ze ontwikkelen efficiëntere vormen van visserij, aandrijving en besturing. Ze bedenken slimmere manieren om machines aan te sturen. Zij automatiseren doeltreffend en ontwikkelen intelligente software om dat te bereiken.

Wonen maken ze comfortabeler, veiliger en zuiniger. Zij denken daarbij niet alleen aan de mogelijkheden van vandaag, maar ook aan de wensen van morgen. Bij alles wat ze ontwikkelen, bouwen en programmeren richten ze zich op de wensen van de klant, op gebruiksgemak, rendement en duurzaamheid. Niet alleen tot aan de oplevering, maar ook nog lang daarna.