kennismaken

Kom vrijblijvend

Samenwerking Bdifrent | GO-college

GO-college is een exclusieve techniekopleider. Exclusief voor slimme doeners die zelf meedenken over hun leerproces. Dé opleider in de regio voor mensen die een diploma willen behalen voor bijvoorbeeld installatie- of werktuigbouwtechniek, op mbo niveau 3 en 4. Word jij de veelgevraagde vakvrouw of -man, die werkt met de techniek van de toekomst?

Bdifrent is exclusieve banenmatcher. Sterk in het koppelen van mensen die dé baan willen hebben. Dat lukt door de grondige kennis van techniekbedrijven. Door altijd kwaliteit voorop te zetten, en het besef dat bedrijven en medewerkers samen zorgen voor groei.

Bdifrent en GO-college bieden samen een exclusieve technische mbo opleiding én baangarantie!

Profiteer optimaal van de samenwerking Bdifrent & GO-college. Wij blijven onszelf, maar stellen onze kwaliteiten beschikbaar aan elkaar om zo leerbedrijf en leerling meer te kunnen bieden dan we ieder apart kunnen. GO-college blijft de exclusieve opleider die heel dicht op het bedrijfsleven staat. Wat het bedrijfsleven vraagt, wordt in de lesstof verwerkt.  Bdifrent is gericht op persoonlijk contact met werknemers en bedrijven. En werkt zo actief mee aan kwaliteit en verbetering.

Deze twee invalshoeken zijn voor leerling én voor leerbedrijf gunstig. GO-college legt de focus voortaan bij opleiden en trainen. Bdifrent neemt de intakeprocedure voor haar rekening en gaat het gesprek aan met de toekomstige leerlingen. Daarna zet GO-college zich in voor een match tussen leerbedrijf en leerling.

Het eerste halfjaar kom je bij Bdifrent in dienst. Dat heeft voordelen voor leerbedrijven, die daardoor langer de tijd hebben om te beslissen over een vast dienstverband en geen administratieve rompslomp hebben. De leerling profiteert van een externe partij die meekijkt naar de vorderingen in kunde en kennis en die eventueel kan begeleiden naar een volgende stap in de carrière.

Hiermee hebben wij een sterke formule bij het vinden van de juiste kandidaten en bijpassende bedrijven. Door de intake bij de ene partij te leggen en de opleiding bij de andere partij, denken we meer en betere matches te gaan maken.

Werkt het voor jou om vier dagen per week aan de slag te gaan bij een leerwerkbedrijf in jouw regio? En één dag per week naar school, ook in je eigen regio? Klik dan door en wordt een topper in de techniek: Bdifrent leerling

Ben je een bedrijf dat alleen met vakmensen wil werken die doorgroeien, klantgericht zijn en een actief aandeel hebben in het realiseren van de bedrijfsdoelen? Neem dan contact op met GO-college en ga werken met vakmensen die bereid zijn om die extra stap te zetten, voor jezelf en voor je bedrijf: Bdifrent leerbedrijf

Benieuwd? bekijk hier onze technische mbo opleidingen of maak een vrijblijvende afspraak.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube