Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker!

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een SECRETARIEEL MEDEWERKER

Functieomschrijving
Jij gaat samen met de administratief medewerkster de onderneming op secretarieel en organisatorisch gebied naar een hoger niveau tillen. Vanuit je ervaring zie je meteen wat hiervoor nodig is. Je vooruitziende blik en de daarbij behorende acties vallen meteen op.

Beschrijving
Je takenpakket is zeer divers en bestaat o.a. uit het ondersteunen van de directeur-bestuurder.
Hierbij kan je denken aan het maken van een jaarplanning, inkomende en uitgaande correspondentie, facturatie, het ontvangen van potentiële klanten, het voorbereiden van events, enz. Daarnaast beantwoord je de telefoon en houd je het kantoor ‘up and running’.

Functie-eisen
– proactieve houding;
– representatief en in staat om nauwkeurig te werken;
– uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– goede kennis van het MS Officepakket;
– relevante (kantoor) werkervaring;
– parttime beschikbaar (minimaal 8 uur, in de toekomst meer);
– woonachtig in regio.

Bedrijfsprofiel
GO-college en SODB zijn klein en informeel maar beide ambitieuze opleidingsinstituten. Ons kantoor is volop in ontwikkeling en daarom zijn wij nu op zoek naar een spontane en pro-actieve collega om onze dynamische en groeiende organisatie op allerlei gebieden te ondersteunen. Wij bieden MBO-opleidingen in de technische sector (GO-college) en training voor havenpersoneel (SODB). Omdat wij een kleine maar tevens groeiende organisatie zijn, zullen jouw werkzaamheden zowel van secretariële, administratieve, representatieve als facilitaire aard zijn. Wij hebben voor ogen dat het aantal uren op termijn meer zal worden.

Een informele werkplek binnen een klein team waar geen dag hetzelfde is. Er is veel diversiteit in de werkzaamheden en wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Neem voor informatie contact op met:

Dhr. J. de Jong, directeur bestuurder
j.dejong@gocollege.nl
06 1232 8356